NaslovnicaVijestiReprezentativac Njemačke slomio ruku navijaču, savez odmah reagirao

Reprezentativac Njemačke slomio ruku navijaču, savez odmah reagirao

Nesvakidašnja scena dogodila se tijekom zagrijavanja prije utakmice između Njemačke i Škotske kada je napadač Elfa Niclas Fullkrug snažnim udarcem loptom slomio ruku navijaču koji se nalazio iza gola. Napadač Borussije je tijekom zagrijavanja snažno šutirao pored gola, ali je slučajno pogodio navijača na tribini, pri čemu je navijaču stradala ruka.

Nakon incidenta, nesretni navijač je odmah prevezen u bolnicu, a ubrzo se oglasio na društvenim mrežama: “Nemam riječi, to su lude stvari,” napisao je uz fotografiju na kojoj je prikazan u bolnici s gipsom na ruci.

Navijač je zbog ozljede propustio otvaranje Eura, no Njemački nogometni savez odmah je reagirao omogućivši mu prisustvo na drugoj utakmici protiv Mađarske koja se igra danas u Stuttgartu. DFB je također osigurao da jedan od Fullkrugovih dresova bude poslan navijaču.

Današnji susret između Njemačke i Mađarske počinje u 18 sati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!