NaslovnicaVijestiRealovi problemi s ozljedama se nastavljaju. Još jedan igrač je otpao

Realovi problemi s ozljedama se nastavljaju. Još jedan igrač je otpao

Real Madrid se od početka sezone suočava s ozbiljnim problemima zbog ozljeda. Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham i Eduardo Camavinga već su imali peh s ozljedama, a najnovije ime na tom popisu je Brahim Diaz. Brahim je zadobio ozljedu aduktora tijekom prvog poluvremena utakmice protiv Real Sociedada u subotu, a klub je to potvrdio nakon liječničkih pregleda u nedjelju. Iako su mnogi izvori izvijestili da će Brahim biti izvan terena oko četiri tjedna, Arancha Rodriguez objavila je da će marokanski napadač zbog ozljede izbivati čak tri mjeseca.

Njegovo dugotrajno odsustvo veliki je udarac za Real Madrid, jer je sigurno da bi bio važan igrač u nadolazećem rasporedu koji čeka Ancelottijevu momčad. To također znači da će Rodrygo Goes, Arda Güler i ostali igrači vjerojatno imati manje odmora nego što je planirano.

Diaz je stigao u Real Madrid iz Manchester Cityja u siječnju 2019. godine, ali je priliku za igru uglavnom tražio kroz druge klubove. Za Real je odigrao 21 službenu utakmicu, postigavši 2 gola i upisavši 3 asistencije, prije nego što je poslan na posudbu. Kako bi dobio više vremena na terenu, Diaz je otišao u Milan od 2020. do 2022. godine. Tijekom boravka u Milanu, njegov učinak se znatno poboljšao. Odigrao je 66 utakmica, postigao 10 pogodaka i asistirao za njih sedam. Prošle se godine vratio u Real Madrid i postao standardni dio rotacije kod Carla Ancelottija, ali će sada ponovno biti izvan terena zbog ozljede.

Najnovije vijesti

Zvonimir Boban: Ne razumijem koja je Ibrahimovićeva uloga u Milanu, Zlatan...

0
Zvonimir Boban, 55-godišnji bivši kapetan hrvatske reprezentacije i Dinama, kasnije i bliski suradnik predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, te direktor Milana, dao je prošli tjedan...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!