NaslovnicaVijestiReal s Mbappeom u sastavu: Ancelotti pokušao dati odgovor o opcijama

Real s Mbappeom u sastavu: Ancelotti pokušao dati odgovor o opcijama

Dolazak Kyliana Mbappea u već moćan sastav Real Madrida dodatno je pojačao konkurenciju u ofanzivi aktualnog europskog prvaka, a trener Carlo Ancelotti pokušao je objasniti kako će ekipa izgledati s ovim novim pojačanjem.

Prošle godine Real Madrid je dominantno osvojio titulu europskog prvaka, a dominirao je i Španjolskom. Ovog ljeta, u već snažnu momčad stigao je jedan od najboljih igrača današnjice, Kylian Mbappe, što je potaknulo mnoge navijače da se zapitaju kako će sve to izgledati i kako će trener Carlo Ancelotti uspjeti uklopiti sve zvijezde u tim.

Za mjesta u napadu, uz Mbappea, konkuriraju Vinicius Junior, Rodrygo, Jude Bellingham, Arda Guler i Brahim Diaz. Mnogi očekuju da će najnovije pojačanje Reala biti postavljeno za najisturenijeg igrača u momčadi. U podcastu Obi One trener Ancelotti s bivšim veznjakom Chelseaja Obi Mikelom pokušao je odgovoriti na pitanje kako će izgledati Realov napad s Mbappeom.

“Vidim ga u vrhu napada. Napad je dosta širok pojam, potrebno je da ti igrači pokriju 68 metara terena. Ako vas pitam gdje je Vinicius igrao prošle sezone, teško je reći. Nije uvijek igrao kao lijevo krilo, selio se. Važan ključ napadačkih igrača je pokretljivost. Nekada mogu igrati na lijevoj strani, ponekad u sredini”, rekao je Ancelotti, otkrivajući da će rotirati napadačke pozicije u momčadi.

Poznati talijanski stručnjak detaljnije je objasnio kako to izgleda na terenu. Dodao je i kako o suparniku ovisi kako će prilagoditi svoju napadačku postavu.

“Bellingham je igrao na lijevoj strani, ponekad u sredini, a ponekad na desnoj strani. Rodrygo je većinu utakmica započinjao na desnoj strani, a ponekad sam ga stavljao na lijevu stranu. Dakle, važno je imati tu pokretljivost. Želim im dati slobodu. Moraju biti sposobni kontrolirati situaciju u igri. Igrali smo jednu utakmicu protiv Manchester Cityja s Viniciusom i Rodrygom na lijevoj strani jer smo mislili da možemo iskoristiti prednost”, dodao je Ancelotti

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!