NaslovnicaVijestiReal predstavio i pustio u prodaju Mbappeov dres, nosit će Benzeminu "devetku"

Real predstavio i pustio u prodaju Mbappeov dres, nosit će Benzeminu “devetku”

Real Madrid je predstavio dres svog najvećeg ljetnog pojačanja Kyliana Mbappea s brojem devet na leđima, koji je sada dostupan u prodaji. Nakon završetka njegovog nastupa na Europskom prvenstvu, Kylian Mbappe sada se može posvetiti klupskoj karijeri.

Mbappe je porazom od Španjolske završio nastup s Francuskom u polufinalu Europskog prvenstva, a sada će dobiti nekoliko dana odmora prije službenog preseljenja u Španjolsku.

Izvanredni Francuz, koji nam, ruku na srce, nije pokazao mnogo na Europskom prvenstvu, bit će prisutan na Santiago Bernabeuu 16. srpnja kada će se predstaviti navijačima. Tog će dana odraditi prvi trening s Kraljevskim klubom, a potom će potpisati ugovor u društvu predsjednika kluba Florentina Pereza.

U međuvremenu, Real Madrid je predstavio njegov klupski dres. Kao što se najavljivalo, potvrđeno je da će nositi broj devet na leđima. Dres je pušten u prodaju, a očekuje se rekordan broj prodanih primjeraka, čime će Real Madrid pokriti značajan dio njegovih primanja na Santiago Bernabeuu. Dresovi su dostupni po cijenama od 150 do 230 dolara.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!