NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg Chelsea gubi strpljenje sa Antonio Conteom

Razlog zbog kojeg Chelsea gubi strpljenje sa Antonio Conteom

Antonio Conte nastavlja dugogodišnju tradiciju Chelseajevih menadžera koji su brzo stavljeni pod pritisak. Bez obzira na to je li to nedugo nakon imenovanja ili nekoliko mjeseci nakon uspjeha, treneri koji rade pod Romanom Abramovićem nikada nisu bili osobito sigurni u svoju budućnost, bez obzira na to što ste postigli ili kakav je vaš ugled.

Razlog zbog kojeg

Samo četiri puta je menadžer imenovan od strane ruskog tajkuna uspio da prebodri 365 dana zaduženih u Chelseaju (iako je dva puta bio Jose Mourinho).

Conte će izgleda gotovo sigurno napustiti klub na kraju druge sezone, samo godinu dana nakon što je osvojio titulu Premier lige, a to da nije sretan na Stamford Bridgeu se počelo pokazivati tijekom sezone.

Možda je najočitiji prigovor Contea bio oko transfera, a 48-godišnjak se nikada nije osjećao sramežljivim da podsjeća ljude da on uopće nema momčad koju želi.

[su_live_koeficijenti]

Najočitije područje koje Conte želi pojačati je napad, pogotovo nakon što njegova javna svađa sa Diego Costom eskalirala i otjerala napadača nazad u Atletico Madrid.

Njegova vjera u zamjenskog napadača Michya Batshuayija oduvijek je bila gotovo komično niska, što je dovelo do čitavog broja imena povezanih sa Plavcima ovog prijelaznog roka.

Peter Crouch, Andy Carroll i Edin Džeko su glavni na popisu, a transfer Džeke će se vjerojatno uskoro završiti.

Conte se, međutim, udaljio od novih pojačanja – nešto iznenađujuće od većine, jer je želja za napadačem jasna, potez koji će sigurno biti taktički.

[su_watch_live_football]

“Mislim da klub odlučuje naše transfere”, rekao je Conte. “Kao što sam već rekao, moj zadatak je pokušati poboljšati tržište transfera od ljeta, no klub odlučuje svakog igrača.”

Te su riječi također iznenadile Chelseaja, koji je kako se izvješćuje naveo da Conte ima pravo riječi u transferima.

Telegraph izvještava da je potraga za Džekom također bila na preporuku menadžera, a njegovi komentari uzrokuju da uprava Chelseaja izgubi strpljenje sa njim.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!