NaslovnicaVijestiRabiotov iznenađujući transfer: Nakon odlaska iz Juventusa, pridružio se ljutom rivalu PSG-a

Rabiotov iznenađujući transfer: Nakon odlaska iz Juventusa, pridružio se ljutom rivalu PSG-a

Francuski nogometaš Adrien Rabiot dogovorio je neočekivani transfer u Marseille. Nakon što je napustio Juventus kao slobodan igrač, očekivalo se da će iskusni veznjak nastaviti karijeru u nekom od elitnih klubova, no ponude nisu stigle. Na kraju je birao između Saudijske Arabije i Galatasaraya, ali je Marseille iznenada ušao u igru, što je Rabiota navelo da prihvati njihovu ponudu.

Iznenađenje je još veće s obzirom na to da je Rabiot veći dio karijere proveo u redovima Marseilleovog najvećeg rivala, PSG-a, zbog čega je ovaj transfer prilično neočekivan.

Između 2012. i 2019. godine Rabiot je odigrao 227 utakmica za PSG, prije nego što je kao slobodan igrač prešao u Juventus. U Torinu je proveo četiri godine, a nakon isteka ugovora ove sezone odlučio je promijeniti klub. Iskusni 29-godišnji veznjak trebao bi stići u Marseille u ponedjeljak navečer, a nakon liječničkog pregleda u utorak potpisat će dvogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!