NaslovnicaVijestiProtiv Poljske Hrvatskoj sudi sudac koji je sudio finale Europskog prvenstva

Protiv Poljske Hrvatskoj sudi sudac koji je sudio finale Europskog prvenstva

Nakon poraza protiv Portugala, Hrvatska se sprema za novi izazov u UEFA-inoj Ligi nacija. Sljedeći susret hrvatske reprezentacije zakazan je za nedjelju protiv Poljske na Opus Areni u Osijeku. Nakon ovog dvoboja, hrvatski nogometaši imat će mjesec dana pauze prije nego što u listopadu dočekaju Škote i otputuju u goste Poljacima.

Za ovaj važan susret u Osijeku, poznato je i tko će dijeliti pravdu na terenu. Glavni sudac bit će Francuz Francois Letexier (35), koji je nedavno stekao međunarodnu prepoznatljivost nakon što je sudio finale Europskog prvenstva između Španjolske i Engleske. Njegovi pomoćnici bit će sunarodnjaci Cyril Mugnier i Mehdi Rahmouni, dok će četvrti sudac biti Thomas Leonard. VAR sudac bit će Willy Delajod, a AVAR Benoit Millot.

Valja napomenuti da je Letexier prethodno sudio i utakmicu Hrvatske protiv Albanije u grupnoj fazi spomenutog Europskog prvenstva, koja je završila rezultatom 2:2 i koštala Hrvatsku prolaza u daljnju fazu natjecanja. Letexier se smatra jednim od najboljih sudaca mlađe generacije u Europi. U elitnom razredu francuskog nogometa započeo je suditi 2016. godine, od 2017. je na FIFA-inoj listi sudaca, a trenutačno je na UEFA-inoj Elitnoj listi sudaca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!