NaslovnicaVijestiPovratak hrvatskog reprezentativca nakon duže stanke: Hoće li ga Dalić pozvati?

Povratak hrvatskog reprezentativca nakon duže stanke: Hoće li ga Dalić pozvati?

Nikola Vlašić, ofenzivac Torina i hrvatske reprezentacije, vraća se nakon što je zbog ozljeda zadnji put nastupio za klub početkom svibnja, a za reprezentaciju početkom lipnja. Otkrio je to Paolo Vanoli, koji je naslijedio Ivana Jurića na mjestu trenera Torina:

“Vlašić je sredinom tjedna trenirao s prvom momčadi, ali nije konkurirao za gostovanje u Veroni jer igrači koji se dugo oporavljaju imaju program koji mora biti poštovan, a on je vrlo važan igrač i ponavljanje ozljede bi bilo ozbiljno, zato želim da proces oporavka završi dobro, bez komplikacija.”

Ipak, dodao je: “Nikola je počeo trenirati s nama. To je bilo dobro, ali mora odraditi završni dio i sigurno će biti s nama sljedeći tjedan.”

To bi značilo da Vlašić ulazi u konkurenciju za tri preostale utakmice Torina prije pauze zbog nastupa reprezentacija u Ligi nacija. Vlašić je za Torino odigrao 72 utakmice, postigao 8 golova i upisao 10 asistencija otkako je prije dvije godine stigao u klub iz West Hama – prvo na posudbu, a zatim trajno uz odštetu od 10,6 milijuna eura.

Za Hrvatsku je odigrao 56 utakmica, postigao 8 golova i upisao 3 asistencije. Dalić ga toliko cijeni da ga je poveo na Europsko prvenstvo, iako je već bio ozlijeđen, te mu je omogućio nastup u posljednjoj utakmici prije EP-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!