NaslovnicaVijestiPosljednji dan drugog kola Eura: Portugal i Turska bore se za prvo...

Posljednji dan drugog kola Eura: Portugal i Turska bore se za prvo mjesto, Belgija na popravnom

Danas se na Europskom prvenstvu igraju još tri utakmice kojima će biti završeno drugo kolo natjecanja. U terminima od 15 i 18 sati odigrat će se utakmice u skupini F. Prvi će na teren izaći Češka i Gruzija, koje trenutno nemaju niti jedan bod, pa je jasno da je pobjeda ključna za obje ekipe kako bi dobile priliku plasirati se u osminu finala.

U 18 sati Portugal i Turska odigrat će duel za prvo mjesto u skupini F. Portugalci su se u prvom kolu namučili protiv Češke, pobijedivši tek u posljednjim minutama susreta, što je izazvalo zabrinutost među njihovim navijačima. Današnji susret bit će posebno zanimljiv jer ćemo na suprotnim stranama terena vidjeti jednog od najboljih igrača u povijesti Cristiana Ronalda i mladog talenta Ardu Gülera, koji bi u budućnosti mogao dosegnuti Ronaldove visine.

U 21 sat bit će odigran preostali susret grupe E između Belgije i Rumunjske. Belgija je u prvom kolu doživjela šokantan poraz od Slovačke nakon niza promašaja Romelua Lukakua, te se večeras mora iskupiti protiv momčadi koja je u prvom kolu s uvjerljivih 3:0 savladala Ukrajinu. Nema sumnje da nas očekuje izuzetno zanimljiva utakmica.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!