NaslovnicaVijestiPoljski suci uhvaćeni u krađi prometnih znakova dok su bili pijani: UEFA...

Poljski suci uhvaćeni u krađi prometnih znakova dok su bili pijani: UEFA odmah reagirala

Poljski mediji objavili su priču o sucima Bartoszu Frankowskom i Tomaszu Musialu, koji su uhićeni zbog krađe prometnih znakova. Ovaj sudački dvojac trebao je večeras biti u VAR sobi na utakmici Dinamo Kijev – Rangers u kvalifikacijama za Ligu prvaka (utakmica se igra u poljskom Lubinu), no nakon skandala neće suditi na toj utakmici.

Poljski TVP sport izvijestio je da su Frankowski i Musial sinoć oko 1:30 ukrali prometne znakove. Policija je primila dojavu da netko namjerno uništava i krade prometne znakove u ulicama Lubina. Ubrzo su uhićena trojica muškaraca, a svi su bili pod utjecajem alkohola. Musial je imao 1,8 promila alkohola u krvi, dok je Frankowski imao 1,7 promila.

“Oko 1.40 iza ponoći dobili smo dojavu da tri muškarca nose prometne znakove ulicom. Policija je izašla na mjesto događaja, a svi uhićeni muškarci imali su preko 1,5 promila alkohola u krvi. Odvedeni su u centar za triježnjenje”, objavila je poljska policija. Identitet trećeg muškarca još uvijek nije poznat.

UEFA će u VAR sobu umjesto njih dvojice poslati poljski dvojac Tomasz Kwiatowski – Pawel Malec.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!