NaslovnicaVijestiPogledajte treći dres Manchester Cityja za ovu sezonu

Pogledajte treći dres Manchester Cityja za ovu sezonu

Engleski prvak Manchester City predstavio je treću garnituru dresova za novu sezonu svojim navijačima. Premijera je održana u New Yorku, gdje se momčad nalazi na pripremama. Dresovi su bordo boje sa zlatnim metalik ukrasima, koji “predstavljaju stalno kretanje, na terenu i izvan njega, simbolizirajući duh kluba koji se uvijek razvija i teži napretku”, kako stoji u opisu.

Mateo Kovačić je bio jedan od igrača koji su sudjelovali kao modeli u reklamnom spotu za predstavljanje novog dresa. City je već krenuo s prodajom dresa na službenim stranicama pa je poznata i njegova cijena. Gornji dio s kratkim rukavima dostupan je za 80 funti (oko 95 eura), hlačice za 38 funti (oko 45 eura), a štucne za 18 funti (oko 21 euro).

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!