NaslovnicaVijestiPogledajte Realov drugi dres ove sezone: Posveta slavnom iz sezone 2013./2014.

Pogledajte Realov drugi dres ove sezone: Posveta slavnom iz sezone 2013./2014.

Real Madrid je, u suradnji sa svojim sponzorom, predstavio drugi dres za novu sezonu. Kapetan Luka Modrić i njegovi suigrači igrat će u narančastim dresovima koji su, prema navodima, inspirirani zvijezdama na noćnom nebu iznad Santiago Bernabeua. “Dres je dizajniran s idejom da nije bitno gdje momčad igra jer je uvijek spajaju zvijezde na nebu.”

Dres, izrađen od najmodernijih materijala, također odaje počast kultnom trećem dresu iz sezone 2013./2014., u kojem je Real osvojio svoju desetu titulu u Ligi prvaka, poznatu kao La Decima. Luka Modrić nije prisutan na videu niti na fotografijama s predstavljanja ovog dresa.

Modrić je s Realom osvojio 26 trofeja što ga čini, uz kapetana Nacha Fernandeza, najtrofejnijim igračem u 122 godine dugoj povijesti kluba. Nedavno je ponovio svoju želju da karijeru završi u madridskom klubu, a na proslavi titule poručio je navijačima: “Vidimo se iduće sezone.”

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!