NaslovnicaVijestiPogledajte kako je jedan od najboljih napadača u La Ligi pokupio sva...

Pogledajte kako je jedan od najboljih napadača u La Ligi pokupio sva piva u marketu!

Jedan od najboljih napadača La Lige, nakon Brazilca Ronalda, Daniel Guiza je do svoje 27. godine života bio totalni anonimus, međutim, samo godinu dana kasnije postao je najbolji golgeter u ligi, te također strijelac ključnih golova na Europskom prvenstvu 2008. godine, kada je Španjolska trijumfovala.

Pogledajte kako

On je tada osigurao transfer u Fenerbahce. Međutim, Daniel Guiza je od strane predsjednika Getafea prozvan najboljim napadačem La Lige, nakon što je postigao 17 golova te sezone 2006/07, ali je uvijek bilo dobro poznato da Guiza voli slatki život više od nogometa.

Žene, alkohol i izlasci su Guizini poroci, a sada u 39. godini života igra u španjolskoj trećoj ligi, te je u karantenu zbog koronavirusa, ali nije otišao nepripremljen.

Pandemiji se suprostavlja tako što je kupio puna kolica alkohola, da ti neće biti malo Guiza.

“Hladno piva da što prije prođe vrijeme u karanteni”, objavio je na Instagramu Guiza uz fotografiju koju vidite ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!