NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho odlazi iz Aston Ville i vraća se svom bivšem klubu

Philippe Coutinho odlazi iz Aston Ville i vraća se svom bivšem klubu

Philippe Coutinho, brazilski nogometaš, napustit će Aston Villu i vratiti se u svoj bivši klub, CR Vasco da Gama.

Brazilac je u engleskoj momčadi, gdje je pokušao oživjeti karijeru, potpisao četverogodišnji ugovor, no vidjeli su da ne može napraviti razliku na vrhunskoj razini. Posljednjih nekoliko mjeseci proveo je na posudbi u katarskom Al Duhailu, gdje je u 24 meča postigao sedam golova i upisao tri asistencije, ali je na kraju odlučeno da napusti ovu ekipu i vrati se na Villa Park.

No, na Villa Parku ne žele zadržati Coutinha koji će se sada vratiti u matični klub, a kada će njegov transfer biti i službeno potvrđen ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!