NaslovnicaVijestiPeđa Mijatović o slavlju Viniciusa: Baca kamenje na krov vlastite kuće

Peđa Mijatović o slavlju Viniciusa: Baca kamenje na krov vlastite kuće

Legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović oštro je kritizirao ponašanje Viniciusa Juniora, koji je i u utakmici protiv Real Sociedada pokazao svoju negativnu stranu. Brazilac je postigao vodeći pogodak iz jedanaesterca u utakmici u kojoj je Real slavio 2:0, a tijekom proslave gola gestikulirao je prema domaćoj publici, pokazujući navijačima da budu tihi.

“Baca kamenje na krov vlastite kuće. Zatrpava je. I sve to iako je svjestan cijele atmosfere oko sebe. Neka se malo smiri”, komentirao je Mijatović. Bivši igrač Reala smatra da je Brazilac sam odgovoran za situaciju u kojoj se nalazi.

“Svi smo bili sretni zbog postignutog gola, ali nas je odmah razočarao način na koji ga je proslavio. Što će mu sve ovo? Sam sebi radi štetu. Svakodnevno razgovaram s mnogim navijačima Reala, i svima smeta njegovo ponašanje”, izjavio je Mijatović.

Real je drugi na ljestvici s 11 bodova iz pet utakmica, dok je Sociedad tek 16. s četiri osvojena boda.

Najnovije vijesti

Zvonimir Boban: Ne razumijem koja je Ibrahimovićeva uloga u Milanu, Zlatan...

0
Zvonimir Boban, 55-godišnji bivši kapetan hrvatske reprezentacije i Dinama, kasnije i bliski suradnik predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, te direktor Milana, dao je prošli tjedan...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!