NaslovnicaVijestiPakleni doček za Jacka Grealisha u Americi: Nemilosrdno izviždan

Pakleni doček za Jacka Grealisha u Americi: Nemilosrdno izviždan

Manchester City je u noći s utorka na srijedu odigrao prijateljski susret protiv Celtica u sklopu predsezonske američke turneje, a škotski tim je pobijedio Građane s 4:3. Utakmica je održana u Sjevernoj Karolini, na stadionu Kenan Memorial, gdje je Jack Grealish doživio izuzetno neugodan doček.

Navijači Celtica zviždali su Grealishu pri svakom dodiru s loptom, zbog čega su svi bili iznenađeni, no britanski mediji brzo su objasnili razlog za to.

Navijači Celtica, zbog uske povezanosti ovog škotskog kluba s Keltima i Irskom, zviždali su Grealishu zbog njegove odluke iz 2014. godine da se odrekne igranja za reprezentaciju Republike Irske. Grealish je igrao za mlađe selekcije Irske, ali je kasnije odlučio prihvatiti poziv Engleske i danas igra za Gordi Albion.

Grealish nije jedini igrač koji je zamijenio dres Irske za dres Engleske; isto je učinio i njegov suigrač iz reprezentacije, Declan Rice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!