NaslovnicaVijestiOvo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim dvobojima. Nakon četvrtfinala, otkriveno je da će se za mjesto u finalu boriti Real Madrid i Bayern, te Paris Saint-Germain i Borussia Dortmund.

Prva utakmica polufinala između Bayerna i Reala će se odigrati 30. travnja na stadionu Bayerna. Uzvratni susret će se održati 8. svibnja na stadionu Reala u Madridu. U drugom polufinalnom paru, Borussia će biti domaćin u prvoj utakmici koja će se odigrati 1. svibnja. Uzvratni susret će se igrati u Parizu 7. svibnja. Sve utakmice će započeti u 21 sat.

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka:

30. travnja, Bayern – Real Madrid 
1. svibnja, Borussia Dortmund – PSG
7. svibnja, PSG – Borussia Dortmund
8. svibnja, Real Madrid – Bayern

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!