NaslovnicaVijestiOtkriveno koliku otpremninu će Sergej Jakirović dobiti od Dinama

Otkriveno koliku otpremninu će Sergej Jakirović dobiti od Dinama

Dinamo je u četvrtak razriješio Sergeja Jakirovića s pozicije glavnog trenera. Jakirovića je koštao težak poraz od Bayerna u Ligi prvaka, a dodatno su mu odmogli i posljednji rezultati u SHNL-u, gdje je remizirao s Rijekom i izgubio na Maksimiru od Hajduka.

Prošle sezone Jakirović je s Dinamom osvojio dvostruku krunu, a ove sezone ostvario je prvi cilj plasmanom u Ligu prvaka. Ipak, klub nije mogao prijeći preko katastrofalnog poraza od Bayerna te je odlučio raskinuti ugovor s Jakirovićem. U 60 utakmica na Dinamovoj klupi, Jakirović je zabilježio 41 pobjedu, devet remija i deset poraza.

Dinamo će svom bivšem treneru morati isplatiti šest mjesečnih plaća kao otpremninu. Jakirović je u Dinamu zarađivao 57.000 eura mjesečno bruto, što ukupno iznosi 342.000 eura. Neto plaća mu je bila nešto više od 30.000 eura mjesečno, pa će za otpremninu dobiti oko 180.000 eura.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!