NaslovnicaVijestiOtkrivene poruke u kojima je novinar vrijeđao poljskog izbornika uoči utakmice s...

Otkrivene poruke u kojima je novinar vrijeđao poljskog izbornika uoči utakmice s Hrvatskom

Poljska i Hrvatska igraju večeras u 20:45 na Nacionalnom stadionu u Varšavi u okviru četvrtog kola skupine 1 elitnog ranga Lige nacija. Momčad koju predvodi izbornik Zlatko Dalić u ovu utakmicu ulazi kao drugoplasirana u skupini s osvojenih šest bodova, nakon pobjede nad Škotskom (2:1). Poljaci su, s druge strane, prošli vikend poraženi od Portugala (1:3) te su ostali na tri boda, što znači da ih prema trenutačnom poretku očekuje doigravanje za ostanak u najvišem rangu Lige nacija.

Rezultati te reprezentacije izazvali su nezadovoljstvo poljskog novinara Piotra Kwiatkowskog, zaposlenog u Eurosportu. Przeglad Sportowy je otkrio da je Kwiatkowski u 4:20 ujutro, nakon poraza od Portugala poslao uvredljive poruke izborniku Michalu Probierzu.

“Rijetko ljudi koji su potpuno neprikladni za određeno područje, a vi ste apsolutno neprikladni za trenera, godinama funkcioniraju.”
“Apsolutno niste sposobni biti trener.”
“Vaše press konferencije su tragedija.”
“Vi ste oličenje poljskog nogometa. Niste dovoljno dobri, što vam nitko nije rekao, ali vi ste si zamislili da jeste.”
“U konačnici, odjenite se već jednom elegantno, a ne kao neki čudak.”

Kwiatkowski se kasnije ispričao za svoje riječi u izjavi za Przeglad Sportowy: “Emocije su me preplavile nakon još jedne loše utakmice. Ispričavam se izborniku i želim mu puno sreće protiv Hrvatske.”

Probierz je preuzeo poljsku reprezentaciju u rujnu 2023. godine, ostvarivši sedam pobjeda, tri remija i četiri poraza u 14 utakmica. Prije toga vodio je nekoliko poljskih klubova te U-21 reprezentaciju. S Cracovijom i Jagiellonijom osvojio je poljski Kup 2010. i 2020., te nacionalni Superkup 2011. i 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!