NaslovnicaVijestiNAVIJAČI U ŠOKU: Novi dres Juventusa bez pruga!

NAVIJAČI U ŠOKU: Novi dres Juventusa bez pruga!

Na internetu je procurio novi dres Juventusa za sezonu 2019/20, a ono što odmah upada u oči je radikalna promjena dizajna – nema prepoznatljivih crno-bijelih pruga!

novi dres Juventusa

Dosta bure su podigli prije dvije godine kada su promijenili grb, a od naredne sezone će igrati i u potpuno drugačijim dresovima.

Naime, prvi dres Bianconera naredne sezone neće imati pruge!

To je prvi put u istoriji da se Juventus odlučuje na takav korak, na novoj uniformi će dominirati, naravno, crno-bijeli dezen, ali se može primijetiti i jedan vrlo interesantan detalj – naime, po sredini će ići ružičasta linija.

Čudan izbor, revolucionarna promjena, a s obzirom da sve veći broj medija u Italiji prenosi ovu informacija, sva je prilika da ćemo Ronalda i društvo od naredne sezone gledati u dresu koji možete vidjeti u prilogu. Navijači su, malo je reći, ogorčeni i razočarani, i ukoliko je ovo zaista dres “Stare dame” za narednu sezonu, najblaže rečeno, nimalo se neće svidjeti fanovima kluba iz Torina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!