NaslovnicaVijestiNogometaši Nigerije doživjeli neugodno iznenađenje: Bili smo taoci 12 sati

Nogometaši Nigerije doživjeli neugodno iznenađenje: Bili smo taoci 12 sati

Nogometna reprezentacija Nigerije doživjela je neugodno iznenađenje uoči kvalifikacijske utakmice za Afrički kup nacija, koju u utorak navečer trebaju igrati protiv Libije u gostima. Nigerijci su stigli u Libiju jučer, ali su zatim ostali zarobljeni na aerodromu više od 12 sati. Zvijezde poput Victora Bonifacea, Alexa Iwobija, Taiwoa Awoniyija, Wilfreda Ndidija i Ademole Lookmana morale su spavati na aerodromu, čekajući da im se dozvoli izlazak.

Fotografije nogometaša s aerodroma ubrzo su se pojavile na društvenim mrežama, a najviše je šokirala činjenica da Nigerijci tijekom tih 12 sati nisu imali pristup hrani, piću niti telefonskoj vezi. Zbog toga je Nigerijski nogometni savez odlučio otkazati ovu utakmicu, a posebno ljut bio je igrač Leicestera, Wilfred Ndidi.

“Ovo nema veze s nogometom. Vrlo neugodno iskustvo. Reprezentacija je 12 sati držana kao talac. Sramotno”, izjavio je Ndidi kratko, dok je napadač Bayer Leverkusena Victor Boniface dodao: “Proveo sam gotovo 13 sati u zračnoj luci bez hrane, bez interneta, bez mjesta za spavanje. Afrika, možemo bolje od ovoga.”

Podsjetimo, Nigerija je u petak na domaćem terenu pobijedila Libiju, a potom je otputovala na uzvrat u sjevernu Afriku na stadion Benina Martyrs, u blizini Bengazija. Međutim, nakon dolaska suočili su se s neočekivanim problemima, a objašnjenje zašto su toliko dugo bili zadržani na aerodromu nikada nisu dobili. Njihov avion je u posljednji trenutak, navodno po nalogu libijske vlade, preusmjeren u Al-Abraw, više od dva sata udaljen od Benghazija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!