NaslovnicaVijestiNogometaš u Belgiji izgubio prste nakon eksplozije ilegalne petarde

Nogometaš u Belgiji izgubio prste nakon eksplozije ilegalne petarde

Nogometaš belgijskog četvrtoligaša Menena 26-godišnji Fabio Schiafino ostao je bez jednog prsta, dok su mu liječnici morali amputirati dijelove još dva prsta nakon što je završio u bolnici zbog ozljede koju je zadobio na utakmici protiv Zillebekea.

Schiafino je na toj utakmici, u kojoj je njegov tim slavio pobjedom 4:0, postigao dva gola, ali će je pamtiti po tragičnom incidentu koji je uslijedio zbog eksplozije bačene petarde. Naime, podigao je petardu desnom rukom i pokušao je iznijeti s terena kada je došlo do strašne eksplozije u njegovoj ruci.

Naknadno je utvrđeno da se radilo o petardi Cobra 6, koja je zabranjena u Belgiji, prema pisanju tamošnjih medija.

“Kada se dim razišao, primijetio sam da mi nedostaju dijelovi prstiju”, izjavio je Schiafino belgijskim novinarima. Petardu je na teren bacio 21-godišnjak, kojeg je policija nakon utakmice zadržala i protiv njega je podignuta prijava.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!