NaslovnicaVijestiNjemački mediji javljaju: U Bayernu ga nitko ne podnosi. Daju otkaz igraču...

Njemački mediji javljaju: U Bayernu ga nitko ne podnosi. Daju otkaz igraču koji vrijedi 10 milijuna eura!

Menadžer Bayerna Julian Nagelsmann je otpisao 22-godišnjeg veznjaka Mickaela Cuisancea. Njemački mediji pišu kako veznjak ne voli trenirati, jer smatra da je previše dobar da bi sjedio na klupi bavarskog kluba.

Njemački mediji javljaju

Takav stav u klubu sa Allianz Arene ne toleriraju, dok ga suigrači smatraju bahatim i bezobraznim. On je na posljednjim treninzima ozlijedio suigrače Marcela Sabitzera i Svena Ulreicha, pa je menadžer Nagelsmann imao privatne razgovore sa njim.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada izgleda da će on u siječnju napustiti Bayern Munchen. Nijemci će ga pokušati prodati, a u slučaju da nitko ne pošalje ponudu, dat će mu otkaz.

Mickael Cuisance je u Bayern stigao 2019. godine za desetak milijuna eura iz M’gladbacha. U svojoj karijeri je igrao još za rezervnu momčad Nancyja, te Marseille.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!