NaslovnicaVijestiNjemački defanzivac neće igrati u Zenici, Nagelsmann iznenadio odlukom o zamjeni

Njemački defanzivac neće igrati u Zenici, Nagelsmann iznenadio odlukom o zamjeni

Nogometna reprezentacija Njemačke bit će dodatno oslabljena u nadolazećim utakmicama Lige nacija protiv Bosne i Hercegovine i Nizozemske.

Naime, defanzivac Eintracht Frankfurta Robin Koch propustit će listopadsko okupljanje zbog ozljede, a izbornik Julian Nagelsmann donio je neočekivanu odluku o njegovoj zamjeni. Umjesto Kocha, Nagelsmann je odlučio u reprezentaciju pozvati ofenzivca engleskog Brentforda Kevina Schadea, koji će zauzeti mjesto ozlijeđenog defanzivca.

Jamal Musiala i Kai Havertz već su ranije otpali zbog ozljeda te neće biti u konkurenciji za utakmicu u Zenici. Utakmica na stadionu Bilino polje zakazana je za petak, 11. listopada, s početkom u 20:45 sati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!