NaslovnicaVijestiNjemačka u šoku zbog poruke napadača Wolfsburga koji je odbio potpisati dres...

Njemačka u šoku zbog poruke napadača Wolfsburga koji je odbio potpisati dres s duginim bojama

Njemački napadač Kevin Behrens našao se u središtu pozornosti njemačkih medija nakon što je odbio potpisati dres s motivima duginih boja, prenosi Sport Bild. Naime, njegov klub Wolfsburg je krajem rujna zatražio od igrača potpisivanje navijačkih artikala, što je uobičajena marketinška praksa mnogih klubova.

Behrens je bio jedan od igrača koji su trebali potpisati dres, kojim klub promovira različitost i toleranciju. Posebno dizajnirani dres sadržavao je logotipe kluba, sponzora, brojeva i imena u duginim bojama. Međutim, Behrens je nekoliko puta odbio potpisati taj dres, pritom izjavivši: “Neću potpisati takva gej sranja.”

Incident je odmah prijavljen sportskom sektoru kluba, zbog čega je Behrens morao na razgovor s direktorom Sebastianom Schindzielorzuom. Navodno je napadač objasnio da nema ništa protiv homoseksualaca te se kasnije ispričao. Prema pisanju Bilda, prošao je bez kazne.

Behrens je u Wolfsburg stigao iz Union Berlina u siječnju za iznos od 2 milijuna eura, a ove sezone je odigrao samo 42 minute. Također, ima jedan nastup za njemačku reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!