NaslovnicaVijestiNeymar će danas odigrati prvu utakmicu nakon godinu dana: Znam da ste...

Neymar će danas odigrati prvu utakmicu nakon godinu dana: Znam da ste nestrpljivi

Nakon više od godinu dana izbivanja zbog ozljede, brazilska superzvijezda Neymar danas će ponovno zaigrati kada njegov saudijski klub Al-Hilal nastupi u azijskoj Ligi prvaka protiv Al-Aina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

“Znam da ste nestrpljivi, i ja sam, a 21. listopada vraćam se nogometu”, objavio je na društvenim mrežama 32-godišnji Brazilac.

Neymar, koji se pridružio Al-Hilalu u kolovozu 2023. iz PSG-a, ozlijedio je križni ligament i meniskus 17. listopada tijekom kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2026. između Brazila i Urugvaja. Do sada je za saudijski klub odigrao samo pet utakmica.

“Svaki dan patim kada ne igram, to je ono što me najviše boli”, rekao je Neymar u suzama u videu objavljenom na YouTubeu u subotu. “Uvijek se vraćam nakon ozljede, ali nikada se ne vraćam polovično.” Unatoč izostanku brazilske zvijezde, za koju mediji navode da zarađuje oko 100 milijuna eura po sezoni, njegov novi klub nije bio pogođen u rezultatima te je prošle sezone po 19. put osvojio nacionalno prvenstvo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!