NaslovnicaVijestiNekadašnji igrač Reala istetovirao ime kćeri, a potom saznao da nije njen...

Nekadašnji igrač Reala istetovirao ime kćeri, a potom saznao da nije njen biološki otac nakon DNK testa

Vinícius Tobias, nogometaš Šahtara iz Donjecka, koji je 2022. godine potpisao za Real Madrid kao potencijalna zamjena za Danija Carvajala na poziciji desnog beka, našao se u središtu pažnje zbog osobne objave njegove bivše djevojke, Ingrid Lime. Ingrid je na Instagramu podijelila da Tobias nije biološki otac njene kćerke, iako je ranije tetovirao njezino ime, vjerujući da jest.

“Kao što većina već zna, Vinícius i ja neko vrijeme nismo bili skupa, a tijekom tog razdoblja sam bila u vezi s nekim drugim. Nakon što smo napravili DNK test, saznali smo da Maite nije Viníciusova kćerka”, izjavila je popularna influencerica na Instagramu, potvrđujući da njezina kćerka, rođena 8. listopada, nije Tobiasova.

Prema izvještaju “LeoDiasa”, Ingrid Lima je bila u vezi s drugim muškarcem dok je još izlazila s bivšim igračem Real Madrida, koji je većinom igrao za B tim Kraljevskog kluba, a jedini nastup za prvu momčad imao je u siječnju 2024. godine, u utakmici Kupa kralja protiv niželigaša Arandine.

Prije nego što je saznao istinu, Vinícius Tobias istetovirao je ime svoje buduće kćeri (“Maite, volim te”) i ponosno objavio da će postati otac s tadašnjom partnericom Ingrid.

“Plan je uspio, svjetlo očinstva će zasjati nad nama. Danas želimo izraziti ogromnu zahvalnost, život nam je dao priliku da brinemo i volimo tako posebno malo biće. Promjene pelena, neprospavane noći i beskrajni osmijesi, spremni smo za novu etapu. Test je bio pozitivan, a naše malo čudo stiže uskoro”, napisao je tada na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!