NaslovnicaVijestiNavijači šokirani novim pojačanjem: Ima 20 godina, a izgleda duplo starije

Navijači šokirani novim pojačanjem: Ima 20 godina, a izgleda duplo starije

Austrijski nogometni prvoligaš Altach je nedavno oduševio svoje navijače predstavljajući svoje najnovije pojačanje – Djawala Kaiba, talentiranog 20-godišnjeg nogometaša iz Kameruna. Ova vijest je izazvala veliku zainteresiranost i pokrenula bujicu komentara među navijačima kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, sve navijače je iznenadila činjenica da Djawal Kaib, iako se prema njegovom rodnom listu rodio 2003. godine, izgleda puno starije. Ovaj neobičan detalj je rezultirao nizom duhovitih komentara.

Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari poput “Rođen je s 10 godina”, “Prije 20 godina imao je 20 godina”, “S 50 imam manje bora”, “Imaš li njegovu sliku ili samo oca?”, “Išao je u školu s djedom”… Ovi duhoviti komentari su se proširili nakon što je kapetan U-23 reprezentacije Kameruna potpisao dugoročni ugovor s Altachom do ljeta 2026. godine. Djawal Kaib prešao je iz kamerunskog kluba Coton Sport FC de Garou.

Ovo nije prvi put da se susrećemo s takvim situacijama, a jedan od najistaknutijih primjera je bivši nogometaš Lazija, Joseph Minala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!