NaslovnicaVijestiNavijači napustili stadion u 39. minuti nakon što je francuski velikan gubio...

Navijači napustili stadion u 39. minuti nakon što je francuski velikan gubio 6:0 na poluvremenu

Nica i Saint Etienne odigrali su nevjerojatno prvo poluvrijeme u otvaranju petog kola Ligue 1, iako se zapravo Nica pokazala dominantnom. Domaći su već nakon prvih 45 minuta imali ogromnu prednost od 6:0. Takav razvoj situacije razočarao je navijače Saint Etiennea, koji su se vratili u najviši rang francuskog nogometa, pa su mnogi napustili stadion već u 39. minuti. Na kraju, Nica je slavila s uvjerljivih 8:0.

Nica je povela već u četvrtoj minuti autogolom Dylana Batubinsikea. Tanguy Ndombele povećao je prednost na 2:0 u sedmoj minuti, a Mohamed-Ali Cho i Youssoufa Moukoko zabili su u 24. i 26. minuti.

Trener Saint Etiennea, Olivier Dall’Oglio, pokušao je promijeniti tijek utakmice napravivši tri izmjene u 35. minuti, no ni to nije donijelo rezultat. Do kraja prvog dijela, Evann Guessand i Moukoko, svojim drugim pogotkom, podigli su prednost Nice na 6:0. U nastavku, Sofiane Diop i Pablo Rosario postavili su konačnih 8:0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!