NaslovnicaVijestiNakon dolaska Mbappea, Real Madrid planira impresivan transfer za 2025. godinu

Nakon dolaska Mbappea, Real Madrid planira impresivan transfer za 2025. godinu

Florian Wirtz jedan je od najistaknutijih igrača u Europi ove sezone. Ofenzivni vezni Bayer Leverkusena, za koji je nastupio 46 puta, postigao je 18 golova i ostvario 19 asistencija. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost iznosi 110 milijuna eura. Wirtz već godinama važi kao jedan od najperspektivnijih njemačkih talenata, a ove sezone je eksplodirao pod vodstvom trenera Xabija Alonsa. Wirtz i Bayer nisu doživjeli poraz ove sezone te su osvojili Bundesligu.

Unatoč mnogobrojnim ponudama najvećih europskih klubova, Wirtz će i sljedeće sezone ostati vjeran Bayeru. Iako su Real Madrid i Manchester City među klubovima koji su najviše zainteresirani, Nijemac sigurno neće napustiti Leverkusen ovog ljeta. Prema pisanju Marce, takav transfer mogao bi se dogoditi tek u ljeto 2025. godine, a Real već radi na tom dogovoru.

Ovog ljeta Mbappe će preći u Real Madrid nakon isteka ugovora s PSG-om, dok se očekuje da će Wirtz u madridski klub stići godinu dana kasnije. Real će vjerojatno morati platiti visoku cijenu za Wirtza jer mu ugovor s njemačkim klubom ističe tek 30. lipnja 2027. godine. Prema tvrdnjama Marce, ovaj transfer bit će izazovan, ali Real je odlučan u namjeri da osigura dolazak ovog sjajnog veznjaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!