NaslovnicaVijestiMourinho zažalio što legendi nije pružio priliku u Realu: "Nisam ga prepoznao"

Mourinho zažalio što legendi nije pružio priliku u Realu: “Nisam ga prepoznao”

Španjolska nogometna reprezentacija novi je europski prvak nakon pobjede protiv Engleske u finalu rezultatom 2:1. Španjolcima pristižu čestitke i komentari iz cijelog svijeta, a zanimljivu poruku poslao je portugalski trener Jose Mourinho, koji trenutno vodi turski klub Fenerbahče.

Mourinho je u prošlosti vodio Real Madrid. Pokajao se što nije prepoznao da je Dani Carvajal igrač koji zaslužuje mjesto u prvom sastavu. Španjolski desni bek otišao je u Bayer Leverkusen, a zatim se vratio u Real i postao njegova legenda. Osvojio je šest Liga prvaka i četiri španjolska prvenstva. S druge strane, Mourinho je dao priliku Alvaru Morati i Nachu Fernandezu.

“Nacho Fernandez, kapetan prvaka 2024. Alvaro Morata, kapetan europskih prvaka. Velike čestitke njima i treneru koji im je omogućio debi kada su kao klinci izašli iz akademije. Isti trener nije prepoznao da je Dani Carvajal bio jedan od njih i čestitam gospodinu De la Fuenteu na nevjerojatnom poslu, napravio je najbolju momčad”, napisao je Mourinho.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!