NaslovnicaVijestiMohamed Salah napušta Liverpool u šokantnom transferu za 235 milijuna eura

Mohamed Salah napušta Liverpool u šokantnom transferu za 235 milijuna eura

Prošlog ljeta, AL ITTIHAD je ispitao Liverpoolovu spremnost na prodaju Mohameda Salaha ponudom od 175 milijuna eura. Iako je engleski klub odbio tu ponudu, čini se da se novi pokušaj, ovaj put s još unosnijom ponudom za egipatskog napadača, očekuje u narednim mjesecima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama The Athletic-a, klub iz Saudijske Arabije ne odustaje od namjere da angažira Salaha. Također, ističe se da je Al Ittihad bio spreman povećati svoju ponudu na 235 milijuna eura, što bi učinilo 31-godišnjeg napadača najskupljim transferom u povijesti. Ta cifra nadmašila bi dosadašnji rekord od 130 milijuna eura, postavljen kada je PSG u kolovozu 2017. doveo Neymara iz Barcelone. Salahu je, prema izvješću, ponuđeno mjesečno primanje od 7 milijuna eura, odnosno godišnja plaća od 84 milijuna eura.

Iako je postigao 204 gola za Liverpool, Mohamed Salah još uvijek nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti. Ima važeći ugovor s klubom i za sljedeću sezonu, ali eventualni odlazak Jürgena Kloppa mogao bi imati utjecaja na njega. Očekuje se da će novi trener, koji preuzme momčad prije početka sljedeće sezone, donijeti odluke o ulogama pojedinih igrača u timu, a Salah želi saznati kakva će biti njegova uloga u tom kontekstu.

Mohamed Salah je nastupio u 332 utakmice za Liverpool, a osim postignutih 204 golova, zabilježio je i 88 asistencija za klub od 2017. godine. Tijekom svog boravka u klubu, Salah je s Liverpoolom osvojio naslove u Ligi prvaka i Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!