NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić se vraća u svoj bivši klub

Miralem Pjanić se vraća u svoj bivši klub

Prema izvještaju uglednog francuskog lista L’Equipe, čini se da bi Miralem Pjanić, nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, mogao ponovno zaigrati na mjestu gdje je stekao svoju reputaciju u svijetu nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama iz istog izvora, Metz je zainteresiran za povratak 33-godišnjeg veznjaka nakon 16 godina.

Nitko nije očekivao Pjanićev povratak u Europu, pogotovo kada je otišao u UAE gdje trenutno uživa, što potvrđuju svakodnevne fotografije njegovog luksuznog načina života

Francuzi planiraju dodatno pojačati momčad do kraja prijelaznog roka, a prioritet je dolazak veznjaka koji igra na poziciji “desetke”.

Prošao je kroz Metzov nogometni razvojni program, a zatim se razvio u izuzetnog vezna igrača tijekom svoje karijere u Juventus i Barceloni. Povratak u Francusku bio bi ključan korak u njegovoj profesionalnoj putanji.

Pored Pjanića, Metz razmatra mogućnost dovođenja Yanna M’Vilea, Valentina Eysserica koji je nedavno završio ugovor s Karagumrukom, i Gaëla Kakutea.

Metz se trenutno nalazi na 15. mjestu ljestvice s 16 bodova, isto koliko ima i Lyon koji se nalazi u opasnoj zoni ispadanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!