NaslovnicaVijestiMile Svilar ne želi braniti za Srbiju. Iskorištava pravilo o promjeni reprezentacije!

Mile Svilar ne želi braniti za Srbiju. Iskorištava pravilo o promjeni reprezentacije!

U posljednje vrijeme, MILE SVILAR (24) redovito brani za Romu, s obzirom na promjene u trenerskom timu, posebno od dolaska novog trenera Danielea De Rossija. Tijekom ove sezone, Svilar je zabilježio 14 nastupa za rimski klub, primivši 13 golova. U pet od tih susreta uspio je zadržati svoju mrežu netaknutom, te je ukupno branio 1290 minuta.

Srpski mediji izvještavaju kako je odlična forma MILE SVILARA (24) potaknula srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija da mu ponudi poziv za nadolazeće prijateljske utakmice protiv Rusije i Cipra. Međutim, unatoč tome što se našao na proširenom popisu, Svilar je odbio poziv. Prema izvorima, Svilar želi iskoristiti pravilo FIFA-e o promjeni reprezentacije.

Prije tri godine, MILE SVILAR (24) imao je jedan nastup za reprezentaciju Srbije, točnije u prijateljskoj utakmici protiv Katara. Sada želi konkurirati za mjesto u belgijskoj reprezentaciji, smatrajući da neće imati priliku u konkurenciji s Vanjom Milinkovićem-Savićem, Đorđem Petrovićem i Predragom Rajkovićem. Svilar je svoje nogometno odrastanje imao u Belgiji, gdje je igrao za Anderlecht. Nakon toga, bio je u redovima Benfice, a u Romi se nalazi od 2022. godine.

Najnovije vijesti

Crnogorac žestoko kažnjen zbog ujedanja protivnika

0
Crnogorski nogometaš Milutin Osmajić dobio je strogu kaznu nakon što je izazvao incident na utakmici engleskog Championshipa između njegovog Prestona i Blackburna. Osmajić je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!