NaslovnicaVijestiMessijeva zarada premašuje primanja svih igrača u 22 momčadi MLS-a

Messijeva zarada premašuje primanja svih igrača u 22 momčadi MLS-a

Lionel Messi u Inter Miamiju zarađuje više nego svi profesionalni nogometaši u 22 od ukupno 28 MLS momčadi zajedno, prema podacima koje je objavio Sindikat igrača, ne uzimajući u obzir sponzorske ugovore. Svjetski prvak s Argentinom zaradit će 20.446.667 dolara (oko 18.892.925 eura), zahvaljujući osvajanju naslova prvaka u regularnom dijelu sezone s Inter Miamijem. Cijela momčad košta 41.7 milijuna dolara, što je čini najskupljom ekipom u ligi.

Na ljestvici je iza Miamija Toronto s ukupnom vrijednošću plaća od 31.8 milijuna dolara, a potom slijede momčadi iz Los Angelesa – Galaxy izdvaja 22.1 milijun dolara, dok LAFC izdvaja 22 milijuna. Osim te četiri momčadi, svi nogometaši Nashvillea (21.9 milijuna dolara), Cincinnatija (21 milijun dolara) i Houstona (20.5 milijuna dolara) zajedno zarađuju više od Messija, navodi Sindikat igrača.

Prema The Guardianu, Messijev suigrač Sergio Busquets drugi je u MLS-u po osnovnoj plaći, koja iznosi 8.5 milijuna dolara, dok ukupno s kompenzacijama dostiže 8.8 milijuna. Torontov krilni igrač Lorenzo Insigne prima godišnje 7.5 milijuna dolara, no s bonusima taj iznos može dosegnuti 15.4 milijuna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!