NaslovnicaVijestiMbappe blizu pravne pobjede: PSG-u prijeti ogromna isplata?

Mbappe blizu pravne pobjede: PSG-u prijeti ogromna isplata?

L’Equipe najavljuje da će Kylian Mbappe uskoro povećati svoj bankovni račun za 55 milijuna eura. Napadač francuske reprezentacije i Real Madrida potražuje toliki iznos od bivšeg kluba, PSG-a, u sporu koji je u tijeku na sudu. Prema pisanju francuskog sportskog dnevnika, Mbappe je na pragu pobjede.

PSG tvrdi da nema dugovanja prema Mbappeu, navodeći kako je on navodno obećao ostati u klubu bez financijske štete za PSG te pristao ostaviti dio plaće u klupskoj blagajni. Međutim, Mbappe je tijekom ljeta napustio PSG kao slobodan igrač i bez odštete prešao u Real Madrid. Njegovi odvjetnici osporavaju da je takav usmeni dogovor postojao, zbog čega su Parižanima poslali službeni dopis s prijetnjom sudskim postupkom.

Ranije se izvještavalo da Mbappe nije primio plaću za mjesece travanj, svibanj i lipanj, kao ni dio bonusa od 80 milijuna eura, dogovorenog prilikom produženja ugovora. Mbappeov pravni tim zbog toga je obavijestio UEFA-u, Francuski nogometni savez i vodstvo lige. Pred Komisijom francuske profesionalne lige (LFP) Mbappe je tijekom tjedna priložio dokaze koji su prihvaćeni. PSG ima pravo žalbe, a očekuje se da će tu mogućnost iskoristiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!