NaslovnicaVijestiManchester City u pregovorima sa Barcelonom oko velike zamjene igrača!

Manchester City u pregovorima sa Barcelonom oko velike zamjene igrača!

Manchester City je u naprednim razgovorima s Barcelonom za Nelsona Semeda – s Joaoom Cancelom koji je također uključen u zamjenu igrača.

Manchester City u pregovorima

City želi ojačati područje desnog beka, a Pep Guardiola želi dovesti portugalskog internacionalca Semedoa na Etihad.

Prema španjolskom SPORT-u, trenutni prvaci Premier lige trebali bi ponuditi Cancela u dogovoru unatoč tome što je prošlog ljeta potpisao iz Juventusa.

Cancelo nije uspio osigurati prvu postavu u Cityju, te je ove sezone odigrao samo 11 utakmica u Premier ligi.

Kyle Walker ostao je ključni desni bek Cityja, dok su Benjamin Mendy i Oleksandr Zinchenko radili s lijeve strane.

Barcelona je, kako se izvješćuje, na Semedu oborila cijenu vrijednu 39 milijuna funti, ali posao za 26-godišnjaka mogao bi biti sklopljen u narednim tjednima.

Njegov agent je Jorge Mendes, a super agent je dobio dozvolu da pregovara o odlasku portugalskog internacionalca.

Semedov ugovor na Nou Campu trebao bi isteći 2022. godine, a razgovori o novom sporazumu zastali su posljednjih tjedana.

Za Barcu ima više karakteristika nego što Cancelo ima za City, odigravši 21 nastup u La Ligi dok se njegova ekipa borila s gorkim suparnikom Real Madridom pri vrhu tabele.

Semedo kojem je dozvoljeno da ode, dodaje glasine da će ekipa Quiquea Setiena ovog ljeta prodati gotovo svakog igrača koji im nije potreban, kako bi financirala transfere za Neymara i Lautara Martineza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!