NaslovnicaVijestiManchester City nije prošao na testu iz geografije: "Dramatičan susret protiv Slovenije"

Manchester City nije prošao na testu iz geografije: “Dramatičan susret protiv Slovenije”

Zapadnjaci često griješe u razlikovanju Slovenije i Slovačke, a na isti način osramotio se i jedan od najmoćnijih nogometnih klubova na svijetu Manchester City. Razlikovanje Slovenije i Slovačke mnogima je iz nepoznatog razloga složen zadatak. Na ovaj nas je “problem” još jednom podsjetio Manchester City koji je na svim službenim stranicama objavio da su Englezi jučer u osmini finala Europskog prvenstva pobijedili Sloveniju.

“Naša ‘Tri lava’ osigurala su mjesto u četvrtfinalu Evropskog prvenstva nakon dramatične pobjede u produžecima protiv Slovenije”, objavljeno je jučer na Facebooku, Twitteru i Instagramu Manchester Cityja. Naravno, referirali su se na pobjedu Engleske u kojoj su sudjelovali nogometaši Cityja John Stones, Kyle Walker i Phil Foden, svi kao početni igrači u Gordi Albionu, ali ne u utakmici protiv Slovenije, već protiv Slovačke.

Jučerašnja objava je izazvala mnoštvo komentara navijača koji su pokušavali potaknuti administratore stranica Manchester Cityja na ispravak, ali bez uspjeha. Više od 15 sati nakon objave, na stranicama Cityja i dalje stoji tvrdnja da su Englezi pobijedili Sloveniju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!