NaslovnicaVijestiMahir Emreli napušta Dinamo. Poznata sljedeća destinacija!

Mahir Emreli napušta Dinamo. Poznata sljedeća destinacija!

26-godišnji Mahir Emreli napušta Dinamo. Trener Sergej Jakirović ne planira ga koristiti od zimskih priprema, a talijanski novinar Lorenzo Lepore tvrdi da će se ofenzivac vratiti u Azerbajdžan.

Qarabag, njegov matični klub, pokazuje interes za Emrelija. Emreli je u Qarabagu igrao pet godina prije nego što je prešao u varšavsku Legiju. U Dinamu je od veljače 2022., a 2023. bio je na posudbi u turskom Konyasporu.

Emreli je ove sezone nastupio 24 puta, zabio pet golova i dodao pet asistencija u ukupno 1030 minuta igre. U Dinamu je u 47 utakmica postigao deset golova i pet asistencija.

Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je 1,2 milijuna eura. Ugovor s Dinamom traje do lipnja 2026. godine. Za reprezentaciju Azerbajdžana Emreli je zabio pet golova u 45 nastupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!