NaslovnicaVijestiLuka Stojković: Bayern ne staje, bez obzira na rezultat ide maksimalno

Luka Stojković: Bayern ne staje, bez obzira na rezultat ide maksimalno

Dinamo je katastrofalno krenuo u novu sezonu Lige prvaka. Izabranici trenera Sergeja Jakirovića izgubili su na Allianz Areni u Münchenu od favoriziranog Bayerna rezultatom 9:2. Četiri pogotka za Bavarce postigao je Harry Kane, dva Michael Olise, a po jedan Raphael Guerreiro, Leroy Sane i Leon Goretzka. Ofenzivac Dinama, 20-godišnji Luka Stojković, ušao je u igru na početku drugog poluvremena, zamijenivši Marka Roga. Nakon susreta dao je izjavu za medije.

“Svjesni smo da je ovo težak poraz za nas. Također, znamo protiv kakve smo momčadi igrali. Svi smo u određenom šoku, a Bayern je dokazao zašto je jedna od najboljih ekipa na svijetu. Mi definitivno nismo bili na razini, to je sigurno, ali sada se okrećemo sljedećim utakmicama i nastavljamo dalje”, rekao je Stojković, prenosi HRT.

“Vratili smo se na 3:2. Kad smo postigli taj gol, pomislili smo da se možemo potpuno vratiti u igru, jer smo odigrali odlično tih 15-20 minuta. Imali smo priliku, ali nažalost, nismo je iskoristili. Primijetio sam kod Bayerna da oni ne staju, koliki god da je rezultat, idu maksimalno i stvarno su odlična ekipa”, dodao je Stojković, kojemu je ovo bio treći nastup ove sezone.

“Svjesni smo ishoda, znamo što se dogodilo, ali sada se okrećemo sljedećim izazovima. Sljedeći nam je protivnik Slaven Belupo, i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Mislim da zaslužujemo biti u ovom natjecanju i dat ćemo maksimum kako bismo ostvarili bolje rezultate”, zaključio je Stojković.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!