NaslovnicaVijestiLoše vijesti za Italiju: Na Europskom prvenstvu i protiv Hrvatske igrat će...

Loše vijesti za Italiju: Na Europskom prvenstvu i protiv Hrvatske igrat će bez važnog igrača

Branitelj naslova europskog nogometnog prvaka, talijanska reprezentacija, koja je jedan od suparnika Hrvatske u skupini B, bit će bez svog ofenzivnog veznjaka Nicola Zaniola na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj. On je zadobio ozljedu stopala u susretu pretposljednjeg kola engleskog prvenstva između Aston Ville i Liverpoola u ponedjeljak, što će ga primorati na pauzu.

Zaniolo, koji je ove sezone bio na posudbi Aston Villi iz Galatasaraya, ušao je u igru protiv Liverpoola u 65. minuti, ali nakon samo 14 minuta morao je biti zamijenjen. Naknadni pregledi pokazali su da je ozljeda teža, što će Zaniola prisiliti da odsustvuje s terena najmanje mjesec dana.

Zbog teške ozljede Zaniolo je propustio i prethodno Europsko prvenstvo prije tri godine. Hrvatska će se susresti s Italijom u 3. kolu skupine 24. lipnja u Leipzigu. U skupini B također se nalaze Španjolska i Albanija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!