NaslovnicaVijestiLivakoviću upućene prijetnje smrću nakon isključenja, poljski mediji pretjerali

Livakoviću upućene prijetnje smrću nakon isključenja, poljski mediji pretjerali

Poljska i Hrvatska odigrale su dramatičnu utakmicu (3:3) u četvrtom kolu Lige nacija u Varšavi.

Poljaci su poveli već u 5. minuti pogotkom Piotra Zielinskog, ali Hrvatska je brzo odgovorila s tri gola u razmaku od šest minuta. Strijelci su bili Borna Sosa, Petar Sučić i Martin Baturina. Pred kraj prvog poluvremena Nicola Zalewski smanjio je rezultat na 2:3. U drugom dijelu, Sebastian Szymanski zabio je za konačnih 3:3.

Hrvatska je od 76. minute igrala s igračem manje nakon što je Dominik Livaković dobio crveni karton. Nakon što je ispucao loptu zakačio je Roberta Lewandowskog. Španjolski sudac Alejandro Hernandez zbog toga mu je pokazao crveni karton, što je izazvalo burne reakcije hrvatskih igrača, izbornika i navijača.

S druge strane, poljski mediji također su reagirali burno, žestoko napadajući Livakovića. Smatraju da je “u produžetku” ispucavanja nogom udario Lewandowskog u koljeno i tako mogao završiti karijeru jednog od najvećih poljskih nogometaša. Zbog toga Livaković prima prijetnje i na društvenim mrežama. Hrvatski vratar postao je tema na platformi X, bivšem Twitteru.

Poljski novinari tvrde kako je Livaković umalo ugrozio karijeru Lewandowskom, a takve izjave obično dovode do burnih reakcija na društvenim mrežama.

“Livakoviću, prljavi gade, brojiš posljednje dane. Bezvrijedni k…in sine, tražit ću te, naći ću te. I ubit ću te. Dječače, spavaj svake noći s otvorenim očima”, napisao je jedan korisnik mreže X Livakoviću, među mnogima koji su ga vrijeđali.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!