NaslovnicaVijestiLionel Messi odabrao dva najbolja kluba na svijetu na temelju rezultata i...

Lionel Messi odabrao dva najbolja kluba na svijetu na temelju rezultata i igre

Lionel Messi ističe se svojim nastupima u MLS-u, gdje je postigao značajan broj golova i pružio brojne asistencije. Za svoj Inter Miami je u 12 ligaških utakmica zabio 12 golova i asistirao za još devet, dok je ukupno u ovoj sezoni postigao 14 golova uz 11 asistencija u 15 odigranih susreta. Iako je u SAD-u, Messi i dalje prati zbivanja u europskom nogometu.

Unatoč godinama dominacije u dresu Barcelone u La Ligi i izazivanju nevolja za Real Madrid, za njega je madridski velikan nakon osvajanja 15. Lige prvaka trenutačno najbolja momčad na svijetu. Konkretnije, na pitanje o najboljoj momčadi na svijetu, dao je sljedeći odgovor:

“Ako pogledate rezultate, to je Madrid. Ako pogledate igru, sviđa mi se stil Guardiolinog Manchester Cityja. Mislim da će svaki klub u koji Guardiola dođe biti poseban, zbog toga kakav je Pep, kako trenira i kako igraju njegove momčadi. Mislim da je City najbolji, ali po rezultatima to je Madrid.”

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!