NaslovnicaVijestiLewandowski kritizira izbornika i suigrače uoči Hrvatske: "Ovo nema smisla"

Lewandowski kritizira izbornika i suigrače uoči Hrvatske: “Ovo nema smisla”

Poljska nogometna reprezentacija nalazi se u teškoj poziciji u Ligi nacija. Nakon posljednjeg poraza od Portugala, ostala je na samo tri boda uz tri odigrana kola. U utorak im je potrebna pobjeda nad Hrvatskom u Varšavi, kako bi zadržali šanse za prolazak u sljedeću fazu natjecanja.

Međutim, Poljaci su više zabrinuti zbog svoje igre nego zbog samih rezultata. Iako je Škotska, koja je u istoj skupini, bez bodova, odigrala je tri utakmice koje su bile znatno bolje od poljskih nastupa. Zabrinutost zbog trenutne situacije potvrdio je i Robert Lewandowski, koji se danas obratio novinarima i podijelio svoje mišljenje.

“Što je nedostajalo protiv Portugala? Hrabrosti. Imali smo trenutaka kad smo se približili šesnaestercu, ali nismo uspjeli izigrati protivnika u obrani. Dobio sam samo jednu dobru loptu, ništa drugo. Stajali smo prenisko, znam da protiv Portugala nikada nećemo ići jedan na jedan na cijelom terenu i igrati ravnopravno, ali ipak smo trebali bolje. Moja uloga nije ići do veznog reda ili čak do obrane da bih dobio loptu. Ovo nema smisla”, rekao je Poljak poslavši poruku izborniku, ali i svojim suigračima.

Utakmica četvrtog kola Lige nacija između Poljske i Hrvatske na rasporedu je u utorak u 20:45 sati. Ove dvije reprezentacije susrele su se i u prošlom ciklusu, u rujnu, kada je Hrvatska slavila s 1:0 na Opus Areni, pogotkom Luke Modrića iz slobodnog udarca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!