NaslovnicaVijestiLegenda Newcastlea Alan Shearer tvrdi da se pojavila 'pukotina' sa napadačem Liverpoola

Legenda Newcastlea Alan Shearer tvrdi da se pojavila ‘pukotina’ sa napadačem Liverpoola

Najbolji strijelac Premier lige svih vremena Alan Shearer rekao je za BBC Sport kako vjeruje da se pojavila ‘mala pukotina’ s napadačem Liverpoola Darwinom Nunezom.

Shearer misli na prošlomjesečno isključenje 23-godišnjaka protiv Crystal Palacea, zbog čega je odslužio suspenziju od 3 utakmice nakon što je glavom udario braniča Crystal Palacea Joachima Andersena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nunez, koji je očito bio vatren tijekom utakmice, reagirao je na pogrešan način i Shearer sada vjeruje da Liverpoolovo veliko ljetno pojačanje može “doći do točke pucanja”.

Nakon što je propustio utakmice Redsa protiv Manchester Uniteda, Bournemoutha i Newcastlea, Nunez je vraćen u početnu postavu protiv Evertona, zamijenivši Roberta Firmina.

Dvije strane su odigrale neriješeno bez golova, a Nunez nije imao učinak kakav bi želio, ali viđen je kako se ruga Conoru Coadyju nakon što mu VAR nije priznao pogodak zbog ofsajda.

Evo što je bivši napadač Newcastlea imao za reći o igraču vrijednom 85 milijuna funti:

“Darwin Nunez će biti na meti protivničkih braniča i to će se događati stalno u budućnosti jer se pojavila mala pukotina. Ljudi su sada vidjeli da ima tu malu pukotinu u oklopu koja ga može dovesti do točke pucanja.”

Iako agresivnost napadača svakako može dobro doći u određeno vrijeme, važno je da je nauči kontrolirati kako se ne bi ponovio prošlomjesečni incident protiv Palacea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!