NaslovnicaVijestiLamine Yamal na početku karijere u programu uživo obećao da će zauvijek...

Lamine Yamal na početku karijere u programu uživo obećao da će zauvijek ostati u Barceloni

Mlada nogometna zvijezda Lamine Yamal bio je sinoć gost programa uživo El Horminguero, gdje je otkrio mnoge zanimljivosti o svom životu i kako se sve promijenilo nakon osvajanja titule europskog prvaka. Sedamnaestogodišnji Yamal zablistao je na Europskom prvenstvu i odveo Španjolsku do naslova prvaka.

Iako mu karijera tek počinje, sinoć je pred TV kamerama u programu uživo obećao da će zauvijek ostati u Barceloni, što je svakako hrabro prognozirati na početku karijere.

“Nikada neću napustiti Barcelonu jer želim postati legenda kluba. Usporedba s najboljim u povijesti Lionelom Messijem je nevjerojatna, ali želim da me ljudi pamte kao Laminea Yamala”, rekao je mladi nogometaš i otkrio što još voli u katalonskom klubu: “U klubu kao što je Barcelona vas uče životu. Imamo psihologe i oni me pripremaju za život”, dodaje Yamal.

Mlada zvijezda Barcelone otkrila je i kako je španjolska reprezentacija proslavila europski tron. “Svi smo zajedno slavili, uključujući naše obitelji i prijatelje. Najviše su me se dojmili Unai Simon i Alvaro Morata, jer sam mislio da su ozbiljni ljudi. Najteže mi je palo što sam se sljedećeg dana morao probuditi u 9 ujutro. Djelovao sam pijano”, dodao je Yamal.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!