NaslovnicaVijestiLamine Yamal: Hrvatska ima jaku momčad, ima puno iskustva i bit će...

Lamine Yamal: Hrvatska ima jaku momčad, ima puno iskustva i bit će je teško pobijediti

Lamine Yamal, 16-godišnjak koji nastupa za Barcelonu na poziciji desnog krila, našao se na popisu igrača za Europsko prvenstvo koje je sastavio španjolski izbornik Luis de la Fuente.

Utakmica između Hrvatske i Španjolske odigrat će se u subotu u okviru 1. kola skupine B, a postoji mogućnost da će Yamal sudjelovati u tom spektaklu. Sa španjolskom reprezentacijom priprema se za taj susret te za ostale utakmice u grupnoj fazi protiv Italije i Albanije. S obzirom na njegove godine, nije čudno da se Yamal istovremeno priprema i za školske ispite, što je priznao u razgovoru za As.

“Da, da. Zadaću radim online i moram je poslati učiteljima”, rekao je i dodao kako se nada da ga neće izbaciti iz škole.

Yamal je prošle sezone odigrao ukupno 50 utakmica za Barcelonu, postigavši sedam golova i upisavši 10 asistencija. S takvim iskustvom, priznaje da ne osjeća pritisak i da se nada kako će uživati na Euru.

“Igram za Barcelonu i navikao sam na pritisak. Mladost me samo motivira da dam sve od sebe.” Potom je najavio utakmicu s Hrvatskom. Na pitanje je li mu to najvažnija utakmica u dosadašnjoj karijeri, odgovorio je:

“Svaka utakmica na Europskom prvenstvu je jako bitna. Ali da, Hrvatska će biti najvažnija. Hrvatska ima jaku momčad, jaka je na velikim natjecanjima i bit će je teško pobijediti. Ima puno iskustva i mi smo svjesni da nas čeka jedna od najtežih utakmica.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!