NaslovnicaVijestiKylian Mbappe: Osjećam se kao da gledam Euro u 3D tehnologiji kao...

Kylian Mbappe: Osjećam se kao da gledam Euro u 3D tehnologiji kao neki poseban gost

Kylian Mbappe slomio je nos u prvoj utakmici francuske reprezentacije na Europskom prvenstvu i ostat će sa zaštitnom maskom tijekom preostalog dijela turnira u Njemačkoj. Priznao je na konferenciji za medije prije večerašnjeg susreta protiv Belgije da mu to uzrokuje velike probleme.

Nakon što nije igrao u drugom kolu grupne faze protiv Nizozemske, Mbappe je protiv Poljske odigrao punih 90 minuta. Pred njim je novi izazov protiv belgijske obrane, ali i nošenje zaštitne maske na licu. Već je četiri puta promijenio maske u nadi da će pronaći onu pravu. Na treningu je nosio masku s bojama francuske zastave, što je u suprotnosti s člankom 42. FIFA-inog pravilnika koji zahtijeva da sva zaštitna oprema bude jednobojna, pa je isprobao tri maske koje su u skladu s pravilima.

“Apsolutni užas”, odgovorio je Mbappe na pitanje kako je igrati s maskom. “Mijenjam ih jer mi nijedna ne odgovara. Sužava mi vidno polje i zadržava znoj. Osjećam se kao da gledam Euro u 3D tehnologiji kao neki svečani gost”, dodao je.

Najnovije vijesti

Gary Neville izrazio nezadovoljstvo zbog imenovanja novog izbornika Engleske

0
Gary Neville, bivši engleski reprezentativac s 85 nastupa, istaknuo je svoje razočaranje zbog činjenice da je vodeća pozicija u engleskoj reprezentaciji ponovno dodijeljena stranom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!