NaslovnicaVijestiKrajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: "Kad igram...

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad igram utakmicu, ne mogu hodati dva-tri dana”

Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.
Htio je to učiniti ljetos nakon što je s Crvenom furijom osvojio naslov europskog prvaka, no odlučio je pomoći sadašnjem klubu Sevilli do kraja godine i reći zbogom krajem 2024. godine.

“Ne mogu više igrati, odlučio sam da je dosta”, rekao je Navas u razgovoru za Canal Sur Radio i istaknuo kako ima problem s kukom koji ga muči već duže vrijeme: “Kuk me muči već dugo, sigurno četiri godine i svake godine je sve gore i gore i sve jače i jače. Komplicirano je. Kad igram utakmicu, ne mogu hodati dva-tri dana, za mene je ovo bio težak izazov u prethodnih šest mjeseci, ali želio sam biti s timom,” dodao je.

“Svaka utakmica je poseban izazov. Moj život je nogomet i znam da će mi biti teško bez njega, ali tu sam odluku donio još ranije. Iz dana u dan je sve kompliciranije i ne želim se sutra dovesti u situaciju da se ne mogu igrati s mojom djecom. Svaki dan sam u toj situaciji i ne mogu više”, završio je iskusni nogometaš.

Iskusni 39-godišnji igrač započeo je svoju karijeru u Sevilli, gdje je bio do 2013. godine, kada je prešao u Manchester City, gdje je ostao do 2017. godine, nakon čega se ponovno vratio u Andaluziju. Odigrao je 56 utakmica za Španjolsku i postigao pet golova za Crvenu furiju, s kojom je ovog ljeta osvojio naslov prvaka Europe. Na Euru u Njemačkoj odigrao je tri utakmice.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!