NaslovnicaVijestiKoeman izbacio igrača iz reprezentacije zbog odlaska u Saudijsku Arabiju, a evo...

Koeman izbacio igrača iz reprezentacije zbog odlaska u Saudijsku Arabiju, a evo kako mu je nogometaš odgovorio

Izbornik nizozemske reprezentacije Ronald Koeman odlučio je zatvoriti vrata reprezentacije Stevenu Bergwijnu nakon što je bivši ofenzivac PSV-a i Tottenhama, sa 26 godina, napustio Ajax i potpisao za Al Ittihad iz Saudijske Arabije. Koeman smatra da je ovim potezom igrač pokazao nedostatak ambicije, a sada se oglasio i prozvani nogometaš.

“Sa 26 godina odlučio je otići u Saudijsku Arabiju. Jasno je da to nema veze sa sportskim ambicijama. Njegova karijera u dresu nizozemske reprezentacije je gotova”, rekao je Koeman o igraču koji je debitirao za Nizozemsku pod njegovim vodstvom 2018. godine i kojeg je vodio na Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Bergwijn je za Nizozemsku odigrao 35 utakmica i postigao osam golova. Njegov komentar na Koemanovu odluku je sljedeći: “Ne želim više nikada igrati za Koemana. Ne želim igrati za nekoga tko me opisao u medijima kao on. Mogao me je pozvati, mogao je čuti moju stranu priče. Kako je mogao reći tako nešto o meni, a da nije razgovarao sa mnom?”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!